Vrtec Otona Župančiča Maribor

Zajčki

Lorem Ipsum je slepi tekst, ki se uporablja pri razvoju tipografij in pri pripravi za tisk. Lorem Ipsum je v uporabi že več kot petsto let saj je to kombinacijo znakov neznani tiskar združil v vzorčno knjigo že v začetku 16. stoletja. To besedilo pa ni zgolj preživelo pet stoletij, temveč se je z malenkostnimi spremembami uspešno uveljavilo tudi v elektronskem namiznem založništvu. Na priljubljenosti je Lorem Ipsum pridobil v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so na trg lansirali Letraset folije z Lorem Ipsum odstavki. V zadnjem času se Lorem Ipsum pojavlja tudi v priljubljenih programih za namizno založništvo kot je na primer Aldus PageMaker. Lorem Ipsum je slepi tekst, ki se uporablja pri razvoju tipografij in pri pripravi za tisk. Lorem Ipsum je v uporabi že več kot petsto let saj je to kombinacijo znakov neznani tiskar združil v vzorčno knjigo že v začetku 16. stoletja. To besedilo pa ni zgolj preživelo pet stoletij, temveč se je z malenkostnimi spremembami uspešno uveljavilo tudi v elektronskem namiznem založništvu. Na priljubljenosti je Lorem Ipsum pridobil v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so na trg lansirali Letraset folije z Lorem Ipsum odstavki. V zadnjem času se Lorem Ipsum pojavlja tudi v priljubljenih programih za namizno založništvo kot je na primer Aldus PageMaker.

Novice skupine Zajčki

Zajčki

PROJEKT PASAVČEK

Sodelovali smo v projektu Pasavček. Namen projekta je spodbujanje pravilne uporabe otroških varnostnih sedežev ter varnostnih pasov v avtomobilu. Otroci so spoznali lik Pasavčka, se

Preberi več »
Zajčki

JESEN

POSLUŠALI SMO GLASBENO PRAVLJICO IN SE NAUČILI PESMICO HRUŠKA DEBELUŠKA. SPOZNALI SMO TUDI DEKLAMACIJO “LISTKI” N. MAURER TER USTVARJALI PO VSEBINI.

Preberi več »
Scroll to Top