Vrtec Otona Župančiča Maribor

Zajčki

Lorem Ipsum je slepi tekst, ki se uporablja pri razvoju tipografij in pri pripravi za tisk. Lorem Ipsum je v uporabi že več kot petsto let saj je to kombinacijo znakov neznani tiskar združil v vzorčno knjigo že v začetku 16. stoletja. To besedilo pa ni zgolj preživelo pet stoletij, temveč se je z malenkostnimi spremembami uspešno uveljavilo tudi v elektronskem namiznem založništvu. Na priljubljenosti je Lorem Ipsum pridobil v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so na trg lansirali Letraset folije z Lorem Ipsum odstavki. V zadnjem času se Lorem Ipsum pojavlja tudi v priljubljenih programih za namizno založništvo kot je na primer Aldus PageMaker. Lorem Ipsum je slepi tekst, ki se uporablja pri razvoju tipografij in pri pripravi za tisk. Lorem Ipsum je v uporabi že več kot petsto let saj je to kombinacijo znakov neznani tiskar združil v vzorčno knjigo že v začetku 16. stoletja. To besedilo pa ni zgolj preživelo pet stoletij, temveč se je z malenkostnimi spremembami uspešno uveljavilo tudi v elektronskem namiznem založništvu. Na priljubljenosti je Lorem Ipsum pridobil v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so na trg lansirali Letraset folije z Lorem Ipsum odstavki. V zadnjem času se Lorem Ipsum pojavlja tudi v priljubljenih programih za namizno založništvo kot je na primer Aldus PageMaker.

Novice skupine Zajčki

Zajčki

JESEN

POSLUŠALI SMO GLASBENO PRAVLJICO IN SE NAUČILI PESMICO HRUŠKA DEBELUŠKA. SPOZNALI SMO TUDI DEKLAMACIJO “LISTKI” N. MAURER TER USTVARJALI PO VSEBINI.

Preberi več »
Zajčki

TEDEN OTROKA

V skupini ZAJČKI  smo Teden otroka na temo “Skupaj se imamo dobro” jesensko obarvali. Otroci so prisluhnili zgodbi Gospa Jesen (Živa Vivian Doria), ob ilustracijah

Preberi več »
Scroll to Top