Vrtec Otona Župančiča Maribor

Ježki

Lorem Ipsum je slepi tekst, ki se uporablja pri razvoju tipografij in pri pripravi za tisk. Lorem Ipsum je v uporabi že več kot petsto let saj je to kombinacijo znakov neznani tiskar združil v vzorčno knjigo že v začetku 16. stoletja. To besedilo pa ni zgolj preživelo pet stoletij, temveč se je z malenkostnimi spremembami uspešno uveljavilo tudi v elektronskem namiznem založništvu. Na priljubljenosti je Lorem Ipsum pridobil v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so na trg lansirali Letraset folije z Lorem Ipsum odstavki. V zadnjem času se Lorem Ipsum pojavlja tudi v priljubljenih programih za namizno založništvo kot je na primer Aldus PageMaker. Lorem Ipsum je slepi tekst, ki se uporablja pri razvoju tipografij in pri pripravi za tisk. Lorem Ipsum je v uporabi že več kot petsto let saj je to kombinacijo znakov neznani tiskar združil v vzorčno knjigo že v začetku 16. stoletja. To besedilo pa ni zgolj preživelo pet stoletij, temveč se je z malenkostnimi spremembami uspešno uveljavilo tudi v elektronskem namiznem založništvu. Na priljubljenosti je Lorem Ipsum pridobil v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so na trg lansirali Letraset folije z Lorem Ipsum odstavki. V zadnjem času se Lorem Ipsum pojavlja tudi v priljubljenih programih za namizno založništvo kot je na primer Aldus PageMaker.

Novice skupine Ježki

Ježki

SNEŽAK

  Iz delov smo sestavili celoto – snežaka. Likovno smo ustvarjali ob zgodbici “Dobri snežak”.

Preberi več »
Ježki

LUTKOVNA PREDSTAVA

Ogledali smo si lutkovno predstavo  “Žabec pozimi ” v izvedbi študentov Pedagoške fakultete Maribor in izdelali smo si lutke na kuhalnici.

Preberi več »
Ježki

LEPA JESEN

Udeležili smo se pohoda na Ledino z ogledom polja in travnika. Očistili smo okolico vrtca. Ustvarjali smo pajke in pajkovo mrežo.

Preberi več »
Ježki

TEDEN OTROKA

Rdeča nit Tedna otroka, ki je potekal od 3.10. do 9.9. 2022 je bilo: »SKUPAJ SE IMAMO DOBRO«, in v naši skupini smo se resnično

Preberi več »
Scroll to Top